Το e-κερνάω είναι μια πλατφόρμα που στόχο έχει να διευρύνει την προσβασιμότητα των επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής (Ho.Re.Ca.) σε διαδικτυακούς πελάτες μέσα από την ευκολία χρήσης του smartphone, του tablet και του προσωπικού υπολογιστή.

Οι χρήστες αυτών μπορούν να αγοράσουν πίστωση για φίλους, συγγενείς, επαγγελματικές υποχρεώσεις, κτλ η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί στο μέλλον στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Η αγορά ποτών και τροφίμων για κέρασμα ήταν και είναι μια διαχρονική και καθολική χειρονομία που είναι προεξέχον σύμπλεγμα καταναλωτισμού. Η επέκταση του φάσματος αγορών μπορεί να ενθαρρύνει μόνο μεγαλύτερες δυνατότητες αγοράς ποτών και τροφίμων, καθώς θα επεκτείνει την αγορά εκτός του φυσικού καταστήματος.

Στόχος είναι να διευρυνθεί η προσβασιμότητα των καταστημάτων Ho.Re.Ca. σε πελάτες εκτός της εγκατάστασης, επιτρέποντάς τους να αγοράζουν – κερνάνε – ποτά ή τρόφιμα.

Τι κάνει

Η εφαρμογή e-κερνάω σκοπό έχει να δώσει την δυνατότητα να μπορεί να κεράσει κάποιος από το γραφείο , το σπίτι ή από οποιοδήποτε σημείο έναν φίλο, συγγενή, κ.τ.λ. με απλά βήματα ή να πάρει κέρασμα από οποιοδήποτε κατάστημα επιθυμεί και στο οποίο έχει αποκτήσει πίστωση, αρκεί το κατάστημα να είναι συνεργαζόμενο με το e-κερνάω. Παράλληλα τα εγγεγραμμένα καταστήματα χρησιμοποιούνται ως οδηγός-κατάλογος της εκάστοτε πόλης.

Ποιοί είμαστε

Μια ομάδα επαγγελματιών με πολύχρονη πείρα στο χώρο φαγητού - ποτού - ψυχαγωγίας - διασκέδασης - ξενοδοχείου, που προσπαθεί να ακολουθήσει τις ραγδαίες εξελίξεις στο ψηφιακό γίγνεσθαι και επηρεάζει δραστικά την καθημερνότητα στις επιχειρήσεις Ho.Re.Ca.